Op ’t Bosch, uw adviseur!

Het beste advies voor de aankoop van uw woning

Overweegt u het kopen van een (tweede) huis of het verbouwen van uw huidige woning, dan kan een hypotheek deze persoonlijke wensen mogelijk verwezenlijken.

Een hypotheek die naadloos aansluit bij al uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Advies dat zich toespitst op uw situatie is maatwerk en maatwerk is waar Op ’t Bosch voor staat!

Een hypotheek is over het algemeen een langdurige verbintenis. Bij de voorbereiding(en) van uw hypotheek komen er veel persoonlijke zaken aan bod. Om die reden gaat u dan ook het liefst in zee met een betrouwbare gesprekspartner die u een goed gevoel geeft. Op ’t Bosch is ook kritisch en verlangt ook een en ander van u, wederzijds vertrouwen is de basis voor een win-win uitkomst voor beiden.

Op ’t Bosch nodigt u van harte uit om dit “goede gevoel” in een geheel vrijblijvend, kosteloos eerste ontmoetingsgesprek te komen ervaren. Door goed naar u te luisteren komen we snel achter uw wens(en) en vandaar uit gaan we samen bepalen of Op ’t Bosch de partij is die de juiste hypotheek voor u gaat samenstellen.

Leest u eerst ons Dienstverleningsdocument door. Hierin staat alles over onze tarieven en dienstverlening.